Over ons

VHLGenetics werd opgericht in 1986. In de loop van drie decennia is VHLGenetics uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van niet-humane genotyperingslaboratoria. Onze op maat gemaakte oplossingen voor grote B2B-organisaties, samen met onze diepgaande technologische en marktkennis, hebben bijgedragen aan wereldwijd succes. De uitgebreide expertise van de organisatie in DNA-genotypering wordt goed weerspiegeld door de slogan ‘DNA is Our Core‘. 

VHLGenetics beschikt over state-of-the-art apparatuur, waaronder capillaire elektroforese, rtPCR, KASP, Illumina BeadChip genotypering en genotypering door sequencing met behulp van ApliSeq Technology. Als een bedrijf dat zich richt op niet-humane genetische toepassingen, is VHLGenetics gewend om routinematig te werken met een breed scala aan monstertypes, waaronder bloed, bloedkaarten, haarwortels, weefsel, (oor)biopten, sperma, zaden, planten, voedsel, diervoeder en nog veel meer. 

Vier laboratoria 

Onze DNA-tests worden uitgevoerd door vier gecertificeerde en/of geaccrediteerde laboratoria in Nederland, België, Duitsland en Noorwegen (joint venture), met het hoofdkantoor in Wageningen, Nederland. Door samen te werken met distributeurs en sterke partners, breiden we onze DNA-testdiensten wereldwijd uit en zorgen we voor lokale ondersteuning. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-