Maatwerk projecten

Onze DNA-testen en -diensten bieden de flexibiliteit om verschillende DNA-toepassingen uit te voeren, of het nu gaat om specifieke projecten of routinematige procedures. Hieronder vindt u een stapsgewijze handleiding:

Vraag een offerte aan

Vul ons contactformulier in en geef het verwachte aantal monsters, het aantal DNA-markers en de betreffende diersoort aan. VHLGenetics zal een projectofferte en richtlijnen voor het indienen van sequenties en monsters verstrekken.

Indiening van marker- en doelsequenties (optioneel)

Beoordeel de offerte en verstrek een inkooporder

Controleer de offerte goed en zorg voor een inkooporder.

Assay-ontwerp (optioneel)

Met de verstrekte sequentie-informatie past VHLGenetics de assays aan. Deze computationele stap is cruciaal voor de verfijning van het project.

Monsters indienen

Monsters bestaan meestal uit weefsel, haar, bloed of wangslijmvlies, afhankelijk van de diersoort. Andere materialen kunnen worden geaccepteerd na voldoende validatie van het monstertype. VHLGenetics kan op aanvraag monsterplaten leveren.

Verzending van monsters naar VHLGenetics

Stuur de DNA-monsters naar VHLGenetics met bijbehorende monsterdetails, volgens de richtlijnen betreffende de DNA-hoeveelheid, enz. Bij ontvangst worden de monsters beoordeeld om vast te stellen of verdere informatie of manipulatie nodig is. Voor de eerste batch monsters wordt aanbevolen zowel een negatief als een positief controlemonster op te nemen.

Laboratoriumwerk (DNA-extractie en/of genotypering)

Zodra het assay-ontwerp en de bestelling zijn afgerond en de monsters beschikbaar zijn, zullen de laboratoriumprocedures beginnen.

Levering van resultaten en rapport

De resultaten kunnen genotypedata en/of geëxtraheerd DNA omvatten. Indien nodig worden de gegevens geanalyseerd en worden genotype-calls gegenereerd met onze software. De genotypes worden aan de klant verstrekt in Excel-formaat, met alternatieve bestandsformaten beschikbaar indien van toepassing. Op verzoek kan geëxtraheerd DNA worden verzonden of teruggestuurd.

Meer informatie

Als u vragen heeft of een project wilt starten, neem dan contact met ons op.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-