Op maat gemaakte projecten

Onze DNA-testen en diensten bieden de flexibiliteit om verschillende DNA-toepassingen uit te voeren, zowel routinematig als binnen een specifiek project. Wij staan klaar om ondersteuning te bieden tijdens piekseizoenen en de druk op uw operationele proces te verlichten. Bovendien fungeren wij als een toegewijde partner bij de routinematige genotypering van plantmonsters. Hieronder vindt u een stapsgewijze handleiding: 

Aanvraag voor een offerte

Vul ons contactformulier in met vermelding van het verwachte aantal monsters, het aantal DNA-markers en de gewenste plantensoort. VHLGenetics zal een offerte voor het project verstrekken, samen met instructies voor het insturen van sequenties en monsters. 

Indiening van marker- en doelsequenties (optioneel)

Goedkeuring offerte 

Assay-ontwerp (optioneel)

Aan de hand van de verstrekte sequentie-informatie ontwerpt VHLGenetics de assays. Deze in silico stap is essentieel voor het optimaliseren van het project. 

Insturen van monsters 

Typische monsters omvatten geëxtraheerd DNA, zaden of bladmateriaal. Andere materialen kunnen geaccepteerd worden na validatie van het monstertype. VHLGenetics kan op verzoek monsterplaten leveren. 

Verzending van monsters naar VHLGenetics 

Stuur de DNA-monsters naar VHLGenetics samen met de gevraagde monsterinformatie. Bij aankomst worden de monsters geëvalueerd om te bepalen of er aanvullende informatie of bewerkingen nodig zijn. Voor de eerste batch monsters is het raadzaam om negatief en positief controlemateriaal op te nemen. 

Laboratoriumwerk (DNA-extractie en/of genotypering) 

Zodra het assay-ontwerp en de bestelling voltooid zijn en de monsters beschikbaar, wordt het laboratoriumwerk uitgevoerd. 

Levering van resultaten en rapport

De resultaten kunnen genotypische gegevens en/of geëxtraheerd DNA omvatten. Indien nodig worden de gegevens geanalyseerd en worden de genotype-aanduidingen gemaakt met behulp van onze software. De genotypen worden in Excel-formaat aan de klant verstrekt, tenzij hier andere afspraken over gemaakt zijn. Op verzoek wordt geëxtraheerd DNA verzonden of geretourneerd. 

Meer informatie 

Als u vragen heeft of een project wilt starten, neem dan contact met ons op.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-