DNA-testen voor katten

Op www.combibreed.nl biedt VHLGenetics DNA-testen aan voor kattenfokkers, eigenaren en dierenartsen, met een uitgebreid assortiment DNA-testen voor katten. Onze kattentesten omvatten ouderschapsverificatie, analyse van genetische aandoeningen en eigenschappen, evenals bloedtypering. Deze DNA-testen kunnen inzicht geven in de genetische achtergrond en helpen bij het nemen van fokbeslissingen om gezonde dieren te fokken.

CombiBreed pakketten

Al onze DNA-testen voor katten zijn beschikbaar als afzonderlijke testen, maar ook in rasspecifieke pakketten evenals in het CombiBreed Health Package voor katten met meer dan 65 DNA-testen.

Katteneigenaren en fokkers kunnen onze online catalogus bekijken en bestellingen plaatsen op www.combibreed.nl. Daarnaast worden kattenverenigingen uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor op maat gemaakte pakketten met DNA-testen.

Maatwerkpakketten voor kattenverenigingen en federaties

VHLGenetics biedt kattenfederaties en verenigingen de mogelijkheid om CombiBreed pakketten aan te passen aan de behoeften van hun leden. Het is mogelijk om in overleg de rasspecifieke pakketten aan te passen zodat ze alle gewenste DNA-testen voor het betreffende kattenras bevatten en in lijn zijn met eventuele bestaande fokreglementen van de betreffende vereniging.

Bekijk alle DNA-testen op CombiBreed.nl
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-