DNA-testen voor honden

VHLGenetics biedt een uitgebreide reeks van meer dan 350 DNA-testen aan, speciaal afgestemd op meer dan 100 verschillende hondenrassen. Deze testen variëren van ouderschapsverificatie tot de analyse van genetische ziekten en eigenschappen. Ze kunnen afzonderlijk worden aangeschaft, opgenomen in rasspecifieke pakketten, of onderdeel zijn van het uitgebreide CombiBreed Health Pakket voor Honden. 

Bekijk en bestel ons assortiment aan DNA-testen voor honden via onze website; www.combibreed.nl

Honden DNA-testen in de diergeneeskunde 

Onze testen zijn niet alleen beperkt tot fokdoeleinden. Ze spelen ook een cruciale rol in de diergeneeskunde, waar ze helpen bij de diagnose en het beheer van verschillende gezondheidsproblemen. Van het identificeren van genetische aanleg tot het op maat maken van behandelplannen, onze DNA-testen dragen bij aan de algehele gezondheid en het welzijn van honden. 

Rasspecifieke pakketten 

Onze ras specifieke pakketten zijn samengesteld in samenwerking met fokkers en rasverenigingen, zodat ze de noodzakelijke en relevante DNA-testen voor elk ras bevatten. We vullen al onze pakketten aan met de Inteelt coëfficiënt (COI) en heterozygositeit (genetische diversiteit). 

Ouderschapsverificatietesten en ASCA 

We bieden verschillende soorten ouderschapsverificatietesten aan om aan verschillende wensen te voldoen. Deze omvatten STR (ISAG 2006) en SNP (ISAG 2020) DNA-profielen voor honden. Daarnaast zijn we het enige laboratorium buiten de VS dat bevoegd is om ouderschapsverificatie uit te voeren volgens de normen van de Australian Shepherd Club of America (ASCA). 

Maatwerk DNA-testen voor rasverenigingen of kennelclubs 

We verwelkomen graag samenwerking met rasverenigingen of kennelclubs om onze DNA-testen aan te passen aan hun specifieke behoeften, waardoor het fokken van gezonde honden wordt bevorderd. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over deze mogelijkheden.

Bekijk honden DNA-testen op www.combibreed.nl
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-