DNA-extractie

VHLGenetics biedt uitgebreide genotyperingsoplossingen, inclusief DNA-extractiediensten die zijn afgestemd op verschillende projectvereisten. Klanten hebben de flexibiliteit om te kiezen voor DNA-extractie als onderdeel van hun genotyperingsproject of als een opzichzelfstaande dienst. 

Onze DNA-extractiediensten voorzien in diverse behoeften en bestaan uit twee verschillende protocollen. Het eerste protocol is specifiek ontworpen voor basisgenotyperingstoepassingen, waaronder KASP (SNP), fragmentanalyse (VNTR) en TaqMan (qPCR, SNP). Ons geavanceerde protocol is afgestemd op geavanceerde methoden zoals genotypering door sequencing of BeadChip-analyse. 

Daarnaast biedt VHLGenetics op verzoek aanvullende behandelingen zoals RNAse-behandeling en normalisatie, om ervoor te zorgen dat het geëxtraheerde DNA voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Klanten kunnen verschillende ruwe materialen indienen, zoals zaden en bladeren, en ontvangen 96-wells platen met het geëxtraheerde DNA, wat naadloze integratie in hun onderzoekswerkstromen vergemakkelijkt. 

Meer informatie 

Geïnteresseerd in meer informatie over de mogelijkheden van onze DNA-extractiediensten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en vragen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-