Nieuwe DNA-testen beschikbaar in onze CombiBreed webshop!

We hebben weer nieuwe testen en pakketwijzigingen toe kunnen voegen aan onze CombiBreed webshop. Onderstaand een overzicht van enkele nieuwe testen en pakketten.

Neuroaxonale Dystrofie (NAD) – Miniature Australian Shepherd (H289)

Neuroaxonale Dystrofie is een degeneratieve neurologische aandoening die het leven van een hond ernstig kan beïnvloeden. NAD maakt deel uit van CombiBreed Australian Shepherd met testcode H321.

Cardiac Laminopathy (CLAM) – Nova Scotia Duck Tolling Retriever (H296)

Cardiac Laminopathy is een ernstige erfelijke aandoening die de hartspier, wat leidt tot hartfalen. Onze nieuwe DNA-test voor Cardiac Laminopathy bij Nova Scotia Duck Tolling Retrievers is beschikbaar met testcode H296 en is inbegrepen in pakket H570 (CombiBreed Nova Scotia Duck Tolling Retriever).

DNA Profiel Hond – SNP + COI + Diversiteit (H237)

Ons uitgebreide DNA Profiel Hond – SNP + COI + Diversiteit, biedt een uitgebreid overzicht bestaande uit een DNA Profiel Hond (SNP), inteeltcoëfficiënt (COI) en genetische diversiteit (heterozygositeit). Deze test is essentieel voor fokkers die de genetische gezondheid en diversiteit van hun foklijn willen waarborgen, wat helpt om gezonde populaties te behouden.

Body Size (5 varianten) – Hond (H292)

Het begrijpen van de genetische factoren die invloed hebben op de lichaamsgrootte is cruciaal voor fokkers die streven naar het voldoen aan rasstandaarden en het beheren van met grootte gerelateerde gezondheidsproblemen. Onze nieuwe DNA-test voor lichaamsgrootte onderzoekt vijf verschillende genetische varianten die bijdragen aan de algehele grootte van een hond.

Ontdek deze nieuwe testen en meer op onze webshop op www.combibreed.nl.

Ga naar www.combibreed.nl

Gepost op

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-